ProduseOtet de Topoloveni

Otetul este un produs de fermentatie acetica naturala din zahar, drojdie de vin si alcool obtinut dupa o tehnologie traditionala care ii confera insusiri gustative deosebite.

Bogatia si belsugul toamnei se pastreaza numai cu Otetul produs de S.C. Vinalcool Arges S.A.

Pentru otetul nostru conservele dumneavoastra CONTEAZA !!!

Tuica de Pitesti

Tuica de Pitesti este obtinuta printr-o tehnologie moderna de distilare a macurilor fermentate de prune (fermentarea alcoolica a prunelor) din plaiurile argesene si invechit in vase de stejar care pastreaza aroma si savoarea fructelor.

Este o bautura traditionala a zonei cu gust armonios placut.

Alcool sanitar

Alcoolul sanitar este un produs farmaceutic obtinut din alcool etilic rafinat din cereale prin denaturare cu salicilat de etil si albastru de metil.

Este folosit pentru uz extern si are insusiri de desinfectant.

Romanta

Romanta este o bautura spirtoasa obtinuta din alcool etilic rafinat din cereale, zahar si aroma naturala de visine care pastreaza gustul si prospetimea fructului.

Este un produs cu aroma fina caracteristica si gust catifelat. Este o bautura eleganta care se poate servi ca desert.

Coniacul Arges

Coniacul Arges este o bautura spirtoasa obtinuta din alcool etilic rafinat din cereale, zahar si aroma naturala de brandy care îmbina traditia cu tehnologia moderna de fabricatie.

Poate fi servit cu gheata si lamâie.

Bitter

Bitter este o bautura aperitiv obtinuta din alcool etilic rafinat de fermentatie, vin de masa rosu si macerate din plante care ii confera un gust dulce – amarui si aroma originala.

Se serveste cu cuburi de gheata si lamaie sau se poate folosi la prepararea cockteil-urilor.

Vin Pelin

Vinul Pelin este obtinut din vinuri de calitate superioara cu adaos de macerat natural de plante si zahar. Gustul amarui – dulceag si aroma specifica a pelinului confera produsului caracteristici aperitive mult apreciate de consumatori.

Un vin limpede, stralucitor, de culoare galben - auriu, respectiv rosu - rubiniu, cu gust amarui - dulceag, placut ce insoteste evenimentele vietii. Servit de preferinta rece, Vinul Pelin, aduce aroma si savoarea primaverii la fiecare masa.